Newsfeed

Gabriel And The Apocalypse: A thought provoking band…..

Gabriel And The Apocalypse – Electro-Mechanical

Hailing from the colorful and music inspired streets of Minneapolis, Minnesota, Gabriel And The Apocalypse return with their new music video, Electro-Mechanical. The song comes from the album Alpha Bionic, which was released last spring via Pavement Entertainment. Video by Cody Hoffman.

Frontwoman Lindy Gabriel says, «Fans of Gabriel And The Apocalypse know us as a thought provoking band that pushes boundaries and puts a spot light on issues of the world, such as our last video Beds Are Burning. With Electro-Mechanical I felt it was time to show our sexy party side. A video we could have fun with, invite a bunch of our friends, and have what we call a GATA dance party.

Line-up: Lindy Gabriel – Vocals, Jake LaCore – Guitar, Figgles McGee – Keys/Samples, Zach Williams – Drums and Joey Connelly – Guitar.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*