Newsfeed

Airforce: With guest appearance by Paul Di’ Anno

Airforce – Strike Hard

UK old-school rockers Airforce have joined forces with Pitch Black Records for the release of the band’s new album, their second full-length since reforming in 2016. The new Airforce studio album Strike Hard is set for release on September 4th 2020 on CD and Digital. The track Die For You, features a guest appearance by Paul Di’ Anno (ex-Iron Maiden vocalist).

Airfrorce stem originally from the NWOBHM era back in the 80’s with the band’s style best described as Old School Metal with plenty of hooks, Riffs and soaring melodies!

The band was originally formed in 1986 by Tony Hatton (bass), Chop Pitman (guitars) and legendary drummer Doug Sampson (ex-Iron Maiden). The Airforce line-up now includes the extremely talented vocalist Flavio Lino who recently joined the band on a permanent basis.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*