Newsfeed

Yesterday I Lived: With creepy track…..

Yesterday I Lived - Yesterday I Lived

The band Yesterday I Live states, «Awesome news!!!! So happy to become a part of metal universe and to be in Encyclopaedia Metallum archives! It is a big surprise and I didn’t expect that». A touching humility there!

Russian Atmospheric Doom/Post-Metal band Yesterday I Lived released their debut self-titled album. The album was recorded, mixed and mastered in Silent Wood Studio by Wade Farewell . The creepy and very good track Respect For Terrible Mess, almost 11 minutes of thoughtfulness, arthouse, noir and existentialism.

Yesterday I Lived was formed in 2019 at Moscow, Russia as a one-man project by  Wade Farewell. The concept of the project lies in personal experience with death and some reflections on occultism, religion and existence in a shell of heavy sound. The track Autumn Graveyard Aesthetics,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*