Newsfeed

Insatanity: We grow and progress»…..

Insatanity - Hymns Of The Gods Before

Blackened Death Metal stalwarts Insatanity are set to release its first full-length album since 1996’s Divine Decomposition. Entitled Hymns Of The Gods Before, the album will be released on CDN Records.

The band released the following statement regarding the new album: «This album is a culmination by our members from our time in Philadelphia and Tampa. Fusing our past and present as We move into the future that We will always keep our core from the day we started as We grow and progress». The track Ashes Of The Apostle,

Insatanity was formed in 1992 and is a cult Blackened Death Metal band originally from Philadelphia, Pennsylvania. Now based in Tampa, Florida, the band’s uncompromising style helped to define the American Northeast’s uniquely brutal death template, alongside the likes of Vital Remains, Suffocation, and Immolation.

Insatanity is a cult Blackened Death Metal band originally Philadelphia, Pennsylvania. Now based in Tampa, Florida, the band’s uncompromising style helped to define the American Northeast’s uniquely brutal death template, alongside the likes of Vital Remains, Suffocation, and Immolation

Current Members: Chris Lytle – Bass/Vocals, Vanessa Cordoba – Guitar/Vocals, Scott Zupet – Guitar and Ronnie Parmer – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*