Newsfeed

Morse/Portnoy/George: Return to the Cover To Cover serie…..

Morse Portnoy George - Cov3r To Cov3r album

The track Baker Street is taken from the Cov3r To Cov3r album, out July 24th

Neal Morse, Mike Portnoy & Randy George recently announced their return to the Cover To Cover series of albums with Cov3r To Cov3r, the brand new third instalment. Featuring their renditions of classic tracks by the likes of King Crimson, Jethro Tull, Gerry Rafferty, David Bowie & more (including their cover of No Opportunity Necessary, No Experience Needed featuring vocals from Yes singer Jon Davison).

As well as this, the Cover To Cover Anthology (Vol. 1 – 3) will be released on the same day, collecting all 3 instalments together over 3 discs. The first two albums have also been newly re-sequenced and remastered, and will also be available on all digital services. All the albums have also been given brand new artwork, created by Thomas Ewerhard (Sons Of Apollo, The Neal Morse Band, Avantasia).

Links:
Facebook Neal Morse
Facebook Mike Portnoy
Facebook Randy George

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*