Newsfeed

Slaves To Fashion: Pays tribute to the various metal genres…..

Slaves To Fashion – Thrash Of The Titans

To Fashion is a Metal band collective from Haugesund, Norway. Slaves to Fashion, the band behind the highly anticipated album project The History of Heavy Metal, have released their new monthly single Thrash Of The Titans as a follow up to last month’s hit track Sex, Drugs & Rock’n’Roll.

 The band which has pledged to release a new single each month from the upcoming album of Heavy Metal by creating a song inspired by each style, and while last month we were offered a tribute to Hard Rock / Glam Metal, this month’s single Thrash Of The Titans pays homage to some of the greatest thrash bands around the world, combining catchy re-knowned themed lyrics and a familiar best-of production and elements from all the great songs and bands of the golden age of Thrash! The tracks 1970 and Sex, Drugs & Rock ‘N’ Roll (Lyric Video).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*