Newsfeed

Lethal Injury: !!BRAND NEW SONG!!

Lethal Injury - Omen

Belgium Thrashers Lethal Injuryfrom Ostend Bay brings you a mix of Modern Thrash and Death in it’s most brutal form! Statement from the band: «!!BRAND NEW SONG!! Just before THE LOCKDOW , we went into the studio and recorded a Studio/Live Session from our first new single The Omen. Big thanks to the following: Recorded mixed & mastered @ Shellshock studio».

Lethal was founded in January 2015 and with one demo and one full-length album under their belt already (demo came out on June 9, 2015 and the full-length Melancholia came out on September 28, 2018 through WormHoleDeath Records), they are influenced by thrash, death, cross-over and black metal.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*