Newsfeed

Angel Of Disease: Metal from Tbilisi….

Angel Of Disease – Obscure Conjuring

According to Metal Achieves there are only 23 active metal bands but only one progressive death metal band!

Tbilisi in Georgia was founded in 499 and 1502 years later the Tbilisi band Angel Of Disease was founded. Its sophomore album Obscure Conjuring was album recorded in the year 2019 in AOD Recordsin collaboration with Noise Harmony Studio. Mix and mastering done by Nick Dawes of La Source Studio. The entire material created between 2008 and 2019. Lirycs Created by AOD together with Faryal. Artwork done by Kristina Makaryan. The title track Obscure Conjuring,

The band states, «Many thanks to all our friends, family and previous band members. This couldn’t have happened without their tremendous patience and giant support. Special thanks to the dear friends of ours Giorgi Kordzakhia and Yuri Chilingarov for being with us when and wherever needed. Biggest thanks to those who’re still remembering AOD and looking forward to our next endeavors Giorgi Kordzakhia and Yuri Chilingarov. We are dedicating this album to the memoryof Sean Reinert».

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*