Newsfeed

Bofo Kwo: With Jingle Bells melody….

Bofo Kwo – The Massacre

Bofo Kwo plays Symphonic Black Metal, and the lyrical themes are among other cannibalism, death, power, devastation, blood, war, space travel and violence. The band was founded six years ago and the name Bofo Kwo is the taken from the main character from a novel Bofo Kwo is writing. The track The Massacre from the Finnish band.

The Massacre captures the vibe as the three cannibals reminisce about the slaughter of a village, celebrating whatever false gods they are worshiping. The riffage draws heavily from doom metal and noise rock sprinkled with a little Black Sabbath amongst the bursts of slowly decaying frustration. Like memories that are too delicious and sweet but still faded and clouded to fully ingest.

Funny trivia: The Jingle Bells melody is playing during the intro and outro.

Bofo Kwo are: Ted Egger (Bofo Kwo) – Vocals | Janne Winther (Bomari) – Backing Vocals | Kimmo Lindholm (Wamufo) – Lead Guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*