Newsfeed

Fordomth: Intense and pure Sicilian darkness…..

Fordomth - Is, Qui Mortem Audit

Fordomth to unleash Is, Qui Mortem Audit on Auric Records. Is, Qui Mortem Audit, full length out June 26, 2020 through Auric Records six-panel CD digipak Black Doom Metal from Catania in Sicily since 2013.

Italian Black/Death metal misanthropes Fordomth are set to release their follow up to their much-praised debut I.N.D.N.S.L.E. Is, Qui Mortem Audit consists of four tracks (five on CD) of intense and pure Sicilian darkness for fans of Malthusian, Mgła, Mizmor, Wiegedood. The track Scire,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*