Newsfeed

Pessimist: Waiting for better times…..

Pessimist - Holdout

Pessimist deliver old-school Thrash from South-Germany! On June 26th, seven years after their last full-length, German thrashers Pessimist will release Holdout! Originally planned to be presented to the audience as a video clip, a plan delayed by the Corona Pandemic, the band decided to provide a lyric video for the title-track of their upcoming album while they wait for better times to resume shooting. The lyric video for Holdout was produced by Stereo 27.The track Hold Out,

Pessimist was founded in a pub in Weil Am Rhein by Michael TZ Schweitzer, Patrick Peppi Pfefferle and Robin Maurer in the summer of 2006. Shortly afterwards Severin Sevi Wössner and Raphael Zagge Gamboni join the band and the band moves into their first rehearsal room in Weil Am Rhein.  The first demo Nuclear Holocaust is recorded in 2007 at the home of guitarist Pfefferle. In September 2008, the band organizes a bus for 45 fans, for a show at the Thrash ’em Down Festival in Bietigheim-Bissingen (near Stuttgart). The track Landsknecht,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*