Newsfeed

Deafcon: Seducing and slaughtering the band members!

Deafcon - Nicci

Deafcon is a Belgian powertrio with a taste for metal music, and the band is David Hugelier : Bass / Vocals, Francis Vanyzere : Drums and Benny Beirlaen : Guitar.

The new single and music video Nicci is based on the novel Hidden Smile.  In the video we see a man-eating all girl gang seducing and slaughtering our band members, say what !?

Deafcon is a Belgian based no bullshit rock’n’roll band formed mid 2015 who’s writing songs about the wide aspect of the rock’n’roll way of life.

“Man’s ruin” is never really far away in the lyrics, nor is the “don’t like it? kiss my ass” attitude. The sound they produce with just 3 guys probably blows you away, even during live shows, so no messing around with dubbed tracks. Also they don’t deny the influence of the greatest rock’n’roll GOD himself (guess whö !?). You just have to listen for yourselves.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*