Newsfeed

Lapsus Dei: Transport any audience to their most vivid dreams…..

Lapsus Dei - The Sea Of Deep Reflections

The new release from Chilean doom metal group Lapsus Dei is an album that develops the story of a journey, told through seven songs that will transport any audience to their most vivid dreams. This voyage represents our own growth as humans, where the progress is sometimes achieved after struggling with deep and powerful circumstances such as loneliness, desperation, tranquility and peace among others.

The story begins with the main character quitting his way of life, driven by faith in the future and eager for a change from his profound sense of loneliness. The music that Lapsus Dei create will help you immerse yourself in the consciousness of the character, and into the story that is being told. Using clean vocals, guitars and piano, the ship departs, leading to extreme guttural, hard drums, heavy guitars and a blasting bass that will allow spectators to adventure within the whole experience the main character goes through at each important step.

Sea Of Deep Reflections presents a heartfelt story told completely with songs and touched by several musical genres, complex patterns and organic rhythms that will capture any willing listener.

The album was recorded in Orange Studios, Santiago by Howard Huambachano & Hernán Silva, December 2019. Vocals and orchestral arrangements recorded in Animal de Radio Studio, Providencia by Howard Huambachano, January 2020. Mixed & Mastered in Animal De Radio Studio, Providencia by Howard Huambachano, January & February 2020.

Lapsus Dei are: Alejandro Giusti – Vocals/Guitars | Agustín Bastías – Bass | Rodrigo Poblete – Guitars/Vocals | Luis Pinto – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*