Newsfeed

Ormskrik: Enthusiasm and fresh and exciting music…..

Ormskrik - Ormskrik

Enthusiasm is mostly a very good thing, and the band Ormskrik enthusiasm is no exception, and in addition the enthusiasm of Ormskrik is almost touching and at least fascinating.

Ormskrik is a blackened thrash-metal band from Sandnes, Norway. The band is very happy now! They states, «Finally, after a lot of hard work, we can proudly say that our full-length album has been released. Thanks to Fysisk Format for outstanding work they’ve done publishing this album with us. Also thanks to Dugout Productions and Obey Mastering for the stellar mix/master. And thanks to Rotten Fantom for the amazing artwork!».

Combining the explosive energy of thrash-metal, with the dark atmosphere of black metal, Ormskriks music is heavy and hard-hitting, yet fresh and exciting. Ormskrik is translated to English wormscream! The track March Of The Dead,

From their self-built rehearsal space in an abandoned yarn factory on the west coast of Norway, Ormskrik have brewed up thrash metal in its blackest form since 2015. Though still in their teens, the guys give new life to the genre first pioneered by Slayer, Metallica and Anthrax and then evolved by Integrity, Toxic Holocaust and Power Trip. The track Occultness,

Having teamed up with metal legend and producer Daniel Bergstrand and Norwegian underground label Fysisk Format, Ormskrik have produced a debut album that bears the mark of a modern thrash metal classic. So play it out and horns up! The quit track Vegen Til,

Produced by Daniel Bergstrand and mixed by Lawrence Mackrory, Ormiskrik features eleven hyper-eviscerating and ferocious tracks fusing bay area thrash, Norwegian black metal and Swedish death metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*