Newsfeed

Cult Burial: With a fair amount of sledgehammer vibes…..

Cult Burial - Moribund

British Black/Death Metal band Cult Burial released their new single Moribund. The track is part of a forthcoming 9-track album, released later in 2020. The single was recorded/mixed and mastered by Simon Langford at Dark Cloud Studio.

The London based band Cult Burial plays an amalgamation of death, doom and black metal. Cult Burial have released their new EP Sorrow. The Ep has weird and monolithic sound and the music have a fair amount of sledgehammer vibes. The track Consumed is very gloomy and desperate,

The lyrics of the title song Sorrow is no hopeful at all, and the song is extreme intense and disturbing with feverish and haunting riffing.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*