Newsfeed

Artem Bemba: With stories from most mysterious personalities in modern history…..

Artem Bemba - The Traveler

Today we travel to the second largest country in area after Russia. Ukrainia. Then it is excellent that the Ukrainian band Artem Bemba Music’s latest album is called travel. An album filled with a distinctive, fine and evocative prog. The track Hime Mope,

Artem Bemba states, «If you have got acquainted with the mysterious world of the Rea archipelago and the Republic of Soloneria and are already packing your bags to visit this mythical country, then it’s time for me to release my new album, called simply The Traveler». The track Час Прибуття (Arrival Time),

«All seven tracks are the stories of one of the most mysterious personalities in modern history, Olaamekad Putuishi, the first soloist to visit Ukraine, although he disappeared without a trace upon arrival».

«So before you is finally my first truly conceptual album. With this record, I also really want to make my modest contribution to the treasury of the Ukrainian progressive year (if such a treasury exists).

Seven interesting stories await you, complex and full of various nuances music, a light taste of the progressive year of the 70’s, a lot of electric organ and a little less melotron, as well as 50 minutes of exciting musical and verbal journey». Безкінечність (Infinity)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*