Newsfeed

Foot: Honing their desert rock sound and taking it one step further…..

Foot - The Balance Of Nature Shifted

From the cosmopolitan city of Melbourne, comes this young four-piece group that plays an infectious stoner rock that sounds as if it was crafted right in the middle of the desert sands of Australia. The track Green Embers,

Having released a self-titled debut in 2016 and a sophomore release titled Buffalo in 2018 to great critical acclaim, Foot now return with their third release The Balance Of Nature Shifted, a nine-track album that sees the Australians honing their desert rock sound and taking it one step further, going harder than ever before but still maintaining their direct and infectious groove. The track Ride It Out,

Following a digital release on May 1st, The Balance Of Nature Shifted will finally be released on a physical format, a glorious vinyl edition due out on July 31st via Copper Feast Records that will surely impress fans of Kyuss, Queens of the Stone Age, Truckfighters and Monster Magnet. The track E-Sports,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*