Newsfeed

Vhäldemar: Produced by the band`s own guitarist Pedro J. Monge….

Vhäldemar – Straight To Hell

Spanish Heavy Metal band Vhäldemar, has just revealed the cover art, the track list and a new song titled Afterlife, as a 2nd advance single from their 6th album Straight To Hell, which will see light on October 6th, 2020 on CD, 12″LP and Cassette formats through Fighter Records and you can listen to the song right here:

Production of Straight To Hell took place at the Chromaticity Studios of the band’s guitarist and producer Pedro J. Monge and cover design has been made by Darkgrove (Manowar, Battle Beast, Testament…)

Track list for Straight To Hell is as follows:

1. My Spirit

2. Death to the Wizard

3. Afterlife

4. Straight to Hell

5. Old King’s Visions (VI)

6. Fear

7. Hell is on fire

8. When it’s All Over

9. Damnation’s Here

The track Hell Is On Fire,

In 2001 Vhäldemar released their first demo an it brought them a record deal with Arise Records with whom they launched their debut album Fight To The End in March 2002 and was released throughout Europe, Japan, Russia, South and North America.

In late 2003, Vhäldemar releases its second album I Made My Own Hell again on Arise Records. In 2007 they headlined in the Bilbao BBK Live Festival and the band released its third album Metal Of the World. In August 2012 the band played at Leyendas Del Rock Festival and also at Ripollet Rock Festival.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*