Newsfeed

Aeterna Tenebrae: Taking the listeners on an extreme epic journey through history…..

Aeterna Tenebrae - Maledictus Aeternum

Maledictus Aeternum is the new album from Aeterna Tenebrae, and the album would be released the last day of September.

Melodies and dark poetry are taking the listeners on an extreme epic journey through history, by the shape of a pagan and traditional heavy black metal.

Aeterna Tenebrae was born in torment after several years of compositions, arrangements and reworkings, still waiting for the name, the concept and the texts that could fit the music. BC was then joined by FOG in this cause, who brought organic rhythm as well as macabre lyricism and thus the ambitious orientation was sealed.

2019 becomes the year where the first album is released, on their respective labels. This opus dwells on the artistic madness, lost in the meanders of the forbidden, where cursed generations are sinking towards madness and death. Line-up: BC – guitars, bass, synths and FOG – drums, vocals.

Link:
Bandcamp

Aeterna Tenebrae – Maledictus Aeternum

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*