Newsfeed

Angel Morgue: Weave in fibers of Black Metal…..

Angel Morgue - In The Morgue Of Angels

The album In The Morgue Of Angels will be released in a month of Angel Morgue from Manchester but not from Manchester in England. Angel Morgue hail from band from Manchester, New Hampshire (US)!

Angel Morgue is a 5-piece Blasphemous Death Metal whose 2017 S/T debut cassette demo caused a bit of a stir in the underground. With a cavernous Death Metal backbone wrapped in a veil of Doom, the band weave in fibers of Black Metal that make up their own unique brand of hopelessness. Angel Morgue is for fans of Immolation, Incantation, and Desolate. Angel Morgue is bone crushing death metal, spawned from the depths of New Hampshire.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*