Newsfeed

Devil City Cult: From the dirtiest and most corrosive suburbs of Madrid…..

Devil City Cult - Worlds True Enemies

The pretty epic track The Death And The Knife is one of the songs from the album Worlds True Enemies by the band Devil City Cult. A track with many gloomier landscape and some very nice blast beats.

I’m death and also the knife.

And now i give free rain to all my instincts.

And i’ve seen hell in their eyes.

Those eyes who look through me.

And now it’s allways by my side guiding my hand…whispering.

I hid the shinning blade in his flesh just to watch it dissapear.

Mercy is not shown like an astral collision.

The traitor and his own will scream when they look at me.

With the jackals i will howl.

I’m swearing to the moon.

I will let my fury run free.

I will kill them with my bare hands.

I’m swearing to the moon.

We move through the shadows.

So we can set the fire.

Devil City Cult was born in the dirtiest and most corrosive suburbs of Madrid, released their first EP as mentioned above under the name of Word’s True Enemies. On that album Devil City Cult deliver both the bloodiest tears and anger and the decline of a society that is about to reach its final holocaust. Devil City Cult showcase an amalgam of whirlwind rhythms with the fascinating atmospheres. The music is very dark and a  musical slalom between Hardcore and Black Metal take places.

Jökull from Bandcamp states about the band, «This is indeed the beginning of a great future. It will truly make you feel that you are listening to a scandinavian black metal band with some touch of “dirty” and “well-planned” hardcore and punk. My sincere congratulations to you guys».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*