Newsfeed

Sensory Amusia: With complex and grooving death jams…..

Sensory Amusia - Bereavement

Perth is the capital and largest city in the Australian state of Western Australia and three quarters of Western Australia residents live in Perth. Including the band members in Sensory Amusia. Australian Death Grinders Sensory Amusia are primed to release new EP Bereavement August 20 on Lacerated Enemy Records. The track Death,

Sensory Amusia represent the vanguard of heavy music for the modern era. The style is one of supreme chaotic death metal with elements of hardcore and grind. Razor guitar riffs, insane blast beats and violent vocals unleash an onslaught of misery and devastation. With influences from Benighted, Aborted and Dying Fetus, Sensory Amusia’s complex and grooving death jams are just the tip of the iceberg for this 3-piece monstrosity.

Track Listing:

1 Intro

2 Death [feat. Cain Cressell of The Amenta]

3 Beast [feat. Jared Bridgeman of Earth Rot]

4 Pain

5 Absolute

EP Credits: Drums recorded by Kevin Paradis and mixed and mastered by Jei at Exiled Media (exiledmultimedia.com) and art by Maxwell Aston.

Line-up: Shaun Maloney – Guitars, Joel Parkyn – Bass and Jei Doublerice – Vocals.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*