Newsfeed

Velkhanos: Continue to develop within melodic death metal…..

Velkhanos – The Wrath

The Spanish band Vekhanos present the video clip for the song Bring Me The Fire, taken from their recent debut album The Wrath released through Art Gates Records.

Formed in 2018 the Velkhanos quintet is a melodic Death Metal and Black Metal formation led by vocalist Miriam Ortiz, with a great presence of melodic guitars and rabid solos.

Line-up: Miriam Ortiz – Vocals Nando Salmerón – Guitars Pablo Ato – Guitars Angel Lucas – Bass José Antonio Montiel – Drums.

Velkhanos is a band that just a couple of years ago began their musical journey on the Spanish scene. In their first year they released a debut EP with three songs recorded independently, the same songs that the band returned to make them part of the debut full length The Wrath.

The Wrath is a production of 10 songs that last a total of just over 45 minutes, where the group makes it very clear that they will continue to develop within melodic death metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*