Newsfeed

Enforced: Unloading nonstop blazing riffs and pummeling breakdowns…..

Enforced – Kill Grid

Richmond Thrashers Enforced have signed a worldwide deal with Century Media Records. The band is currently hard at work on their upcoming studio album Kill Grid with their long time engineer/producer Bob Quirk as well as Arthur Rizk (Power Trip, Cavalera Conspiracy) handling mixing.

«We are beyond excited to bolster the ranks at Century Media. To be joining the roster with artists like Triptykon, Body Count, Napalm Death, Mayhem and Voivod feels like a dream. Currently, we are recording our debut LP for Century Media. Enforced is everything to us and it’s so special for us to see so much support from our fans as well as the label. We hope to continue touring hard and making the music we were meant to play», stating Enforced vocalist Knox Colby about their signing.

 Enforced was formed in 2016, Enforced feed from the classic thrash/crossover energy of Sepultura, Cro-Mags, Hatebreed or also Demolition Hammer and infuse their own volatile fury for a highly dynamic final sound-mix. Fronted by a voice that could only belong to that of a madman and unloading nonstop blazing riffs and pummeling breakdowns in every track, the band devastate everything in their path, leaving a trail of smoldering wreckage and pure decimation anywhere they perform.

 Check out Enforced’s latest video clip for the song Skinned Alive off their current release At The Walls featuring guest vocals from Dwid Hellion from Integrity. You could witness the savage power the band is able to unleash here,

Enforced is Ethan Gensurowsky (bass), Zach Monahan (guitar), Knox Colby (vocals), Alex Bishop (drums), and Will Wagstaff (guitar).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*