Newsfeed

Invading Chapel: Loïc Malassagne with very good new single…..

Invading Chapel - Insanity

French gothic/dark metal one man band Invading Chapel has released a new single entitled Insanity. Written, performed and produced by Loïc Malassagne (Vocals, Bass, Guitars & Keyboards) at Pleine Lune Studio except drums by Jim D and mastering by Pierre Houllier at Roots Notes Studio. Video and Scary Girl by Mixkit Music License. 

Invading Chapel is or fans of Type O Negative, Paradise Lost, Moonspell and Tiamat. Invading Chapel was founded in 1996 by Loïc Malassagne (Vocals and Instruments) near Lourdes in France. From the beginning of this project there has been five albums and several compilations for magazines and labels as Guitar Part, Hard ‘n’ Heavy and more… After a period of work with some members who will give two albums and several concerts, he’s currently working on the next album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*