Newsfeed

Skeletal Remains: Most accomplished studio album to date…..

Skeletal Remains - The Entombment Of Chaos

Two years and countless gigs and tours later, Californian death metal act Skeletal Remains announce their new full-length album The Entombment Of Chaos out September 11th via Century Media Records. The band’s forthcoming LP is their fourth and most accomplished studio album to date and is the successor to 2018’s much-lauded Devouring Mortality.

 «We chose to work with Dan Seagrave along with Dan Swanö once again for the artwork and mixing/mastering of the album as we were very satisfied with the work they both did on our last record. This time around there are a few more songs on seven-string guitar than the last album, making it an overall heavier sounding record. We also wanted to incorporate more aggression and brutality this time around to give the album that extreme edge it needed to top our last three releases. In addition to that, we brought in our good friend Charlie Koryn (Funebrarum, Ascended Dead) on drums to add his own pummeling sound into the mix giving us an end result we’re all extremely proud of. We cannot wait to share it with all fans of Death Metal», ­states the band about the forthcoming release.

Skeletal Remains was formed as Anthropophagy back in 2011, released two acclaimed albums through German label FDA Rekotz and honed their skills on the road, playing an impressive amount of gigs and tours early on in the band’s career. In 2018, the band took the proverbial next step, releasing their third record, Devouring Mortality, on Dark Descent in North America and Century Media internationally. Having toured with the likes of Obituary, Hatebreed, Municipal Waste, Power Trip, The Black Dahlia Murder, and many more, Skeletal Remains have succeeded in building up a loyal following worldwide and will now excite their supporters once again with a strong sonic statement.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*