Newsfeed

Sons Of Butcher: Sings about the new rules during The Great Pandemic…..

Sons Of Butcher - Lockdown In Steeltown

Hamilton is a port city and municipality in Ontario, Canada, and the Hamilton Tiger-Cats play Canadian football at Ivor Wynne Stadium. The Hamilton band Sons Of Butcher does not play at Ivor Wynne Stadiun but everywhere the fans prefer.

Sons Of Butcher sings about the new rules during The Great Pandemic of 2020. Lockdown Phase One is taken from our brand new EP Lockdown In Steeltown, out now via Infamous Butcher Records!

«We asked our fans to join us on Zoom to rock out to the song and they answered the call!! We dedicate this video to our loyal and devoted Patreon fans and all the other hardcore SOB fans that have stuck with us over the years!».

Sons Of Butcher, Canada’s most formidable mock rock band has a new collection of music out, aptly named Lockdown In Steeltown, themed around the COVID-19 pandemic. The track Speaking Moistly,

This is the first release from the band in four years, and it comes right after the announcement that Sons Of Butcher will be creating a third season of their show themselves with the entire original team.

Sons of Butcher wrote the EP in the spring right when quarantine measures were enforced around the world and it goes through some of the experiences that SOB would likely be facing during that time. Initially, the track Quaranteen was meant to be a one-off, but more lockdown themed lyrics kept coming and an entire EP was forged. Meant to be a distraction from all the craziness, Sons of Butcher explains the EP:

«This EP is a look into the lives of these cartoon rockers as they’re forced to lockdown in place in their hometown of Steeltown. Each character is coping in their own way and has their own song to express it».

Sons of Butcher is a Canadian rock band and was once a cartoon series on Teletoon. Their music fuses vulgar absurdist comedy with rock music in a style that is described as “Tenacious D meets Spinal Tap”. Ricky Butcher (vox/guitar/orgasms), Sol Butcher (guitar/vox/hugs) and Doug Borski (bass/vox/mop) are a fine-tuned machine on stage, throwing out slab after slab of raw, life-changing rock

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*