Newsfeed

Robert Jon And The Wreck: Funky rock ‘n’ soul from Orange County California…..

Robert Jon And The Wreck – Do You Remember

The acclaimed southern rock band Robert Jon And The Wreck with new video track Do You Remember from their new album.In addition the band announce 2021 European Tour.

The band states, «Do You Remember is a reflection of the old days, looking back on the good times that you had when you were young and dumb and full of dream. Appropriately, its accompanying music video features footage from a decade’s worth of band life».

«Steve Maggiora, the group’s keyboard player, assembled the clip, which will leave viewers nostalgic, even if they’re only just learning about Robert Jon And The Wreck, for their own younger years».

Do You Remember comes from Robert Jon And The Wreck’s newest album, Last Light On The Highway. Released earlier this year, the record is the band’s 11th project; it follows, most recently, 2019’s Take Me Higher. The band wrote the disc entirely on their own, and co-produced it with Jeff Frickman. The track Oh Miss Carolina,

Robert Jon And The Wreck have a wide variety of influences brought to the table, the band was able to come together and make this record using a rollercoaster of stories and experiences. Traits of self-reflection and reminisce drive this album and provide a happy-medium that blues-rock enthusiasts look for. Robert Jon And The Wreck are ready to tear up the UK. Following the release of their acclaimed studio album, the California based band will tour the UK in May 2021.

The band have received numerous accolades and raving reviews for years now, from nominations of Best Rock and Best Blues to multiple top 10 chart placement on Southern Rock Brazil’s Top 20 Albums to being praised as «Classic and fresh at the same time» and «keeping the history of classic 60’s and 70’s rock alive for newer generations» by blues legend Joe Bonamassa. 

Robert Jon & The Wreck have been writing songs and releasing albums since the band’s conception in 2011. During this time, this quintet of follicular proficient gentlemen have fine-tuned their sound playing to packed houses across Europe and the United States. The band describe themselves as Funky rock ‘n’ soul from Orange County California.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*