Newsfeed

Jahat: With an energetic and dark music video…..

Jahat – Four Walls

Ruthless Dutch groove metal band Jahat have released their new single and video Four Walls on all available streaming services. After introducing themselves with their first song A Night Deity this spring, the band is back with an energetic and dark music video.

About Four Walls, «It’s about my mother who is struggling with mental illness. She inspired me to write this song because I see her every day fighting a new battle. Every day is the same, although I never know in what mood she will be. The four walls represent the prison in her head which are being built up around her world she can never escape from.I love her a lot. I hope that she can find peace in her head one day» – frontman Jeremy Kock says.

After decades of playing in various bands, these five seasoned musicians from Tilburg decided to join forces and take things to another level. Members gained international experience in bands such as Chillburn, Maiden UniteD, My Favorite Scar, Rise A Thousand, Gyration, Static Noise, Strangers Among Bears and among others.

Goal was to combine their influences into a ruthless style of metal. Music that grabs your attention from the first time you hear it. This combined with an explosive live performance forces you to get into their groove and move to the rhythm. Now they are ready to take this monster on the road and persuade audiences all over the world! The track A Night Denty,

Lyrics:

A Night Deity

I have a monster deep inside me

I’m Talking to myself

Searching for the weak

I’m falling down

The end starts right here

Won’t forget or regret

All the lies that we spare

I won’t bow for your beliefs

Believe half what you see

And nothing what you hear

The monster inside me is trying to escape

I’m falling down

The end starts right here

Won’t forget or regret

All the lies that we spare

For the ones that believe and are so weak

I won’t bow for your beliefs

I won’t bow for your beliefs

Owww

He is taking over what’s left of me

My head is playing games with me

My head ,my head is playing games(4x)

Won’t forget or regret

All the lies that we spare

For the ones that believe and are so weak

I won’t bow for your beliefs

I won’t bow for your beliefs

My head, my head is playing games

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*