Newsfeed

Ossuary Anex: Hailing from Russia and playing Brutal Death Metal…..

Ossuary Anex - Obscurantism Apogee

Hailing from Russia, Ossuary Anex was created by Max in 2008 on the ruins of Daemon (Demonic Death Metal). The Line-up changed often during the early years, so the band evolved slowly. The track Awakening Of The Ancient Ones,

Debut album Awakening was released in 2012 on SFC Records and demonstrated a primitive Death Metal with Slamming vibes. After that Ossuary Anex did a Russian tour with Defeated Sanity. Kirill joined as lead singer in 2014 and he was a new impetus in the development of the band.

Ossuary Anex recorded their second album Mutilation Through Prayer in 2016 which was released on Lord Of The Sick Recordings. Now, in many ways, the band returns to the origins with new stuff, to what they did in Daemon, but on a new level. The track Firestorm,

During the first half of 2018, Ossuary Anex recorded a new EP entitled Holy Blasphemition and got signed with Xtreem Music in July of the same year, for an immediate release of this EP on September 26th that was presented on an European tour from 8th to 22nd of September with Devanglic, Antropofagus, Relics Of Humanity.

In 2019, Ossuary Anex wrote and recorded a new album entitled Obscurantism Apogee which was finished in spring 2020 for its release in September 22 and again through Xtreem Music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*