Newsfeed

Schizochristo: To be loved or hated, only the worthy will understand!!!

Schizochristo – Mundo Sin Fin

American Black/Sludge Metal band Schizochristo released their debut album Mundo Sin Fin. The album was recorded by Nythroth at Malevolent Sound in Los Angeles, and mixed/mastered by Nicholas Turner. The track Make Black Metal Hate Again,

Schizochristo was formed in 2019 in Los Angeles, California by Vetus Capra (Vocals) and Nicholas Turner (Guitars, Bass, Drums).  Schizochristo is a Black Metal band but they inject many other elements in their music. The listener would find elements of avant garde metal, doom, progressive, sludge, thrash and even more! The title track Mundo Sin Fin and Void 0,

Anticosmic ghetto black metal from Los Angeles/Texas. The old feeling of true black metal with an approach that knows no bounds. Featuring members of Nothing Is Real and Ceremony, this is a true unholy union to deliver music intended to destroy this crumbling false reality. To be loved or hated, only the worthy will understand!!!

The music is well performed and composed and with a proper production. Some headbanging parts and as a contrast some slower groovy parts.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*