Newsfeed

Metal around the world: Here are the 12 bands that make up the compilation Heavy Metal Is Alive Vol.1

1. Anoushbard (Iran) Tema/Song: Gates Of Ctesiphon

2. Forsaking Fate (Sudafrica) Tema/Song: The End Of Existence

3. Funeral Of Souls (Argentina) Tema/Song: Battle Of Gods

4. Jugulator (Algeria) Tema/Song: Hell Geria

5. Mass Of Souls (Brasil) Tema/Song: One Souls Refuse

6. Mattogroso (Argentina) Tema/Song:Koi

7. Mentor (Ecuador) Tema/Song: Novus Ordo Seclorum

8. Monasterio (Argentina) Tema/Song: Sueños De Metal

9. Nefertem (Sri lanka) Tema/Song:Chalice Of Sin

10. Nergal (Cuba) Tema/Song: Shadowland

11. Raining (Chile) Tema/Song: Eslabon

12. Riverwood (Egipto) Tema/Song:Stalingrad

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*