Newsfeed

Fight The Fight: With mischievously captivating, irresistible refrains…..

Fight The Fight – Dying

Fight the Fight’s new single and music video Dying from their forthcoming album Deliverance to be released on September 18th!

Punchy beats, and catchy alternative metal reigns Fight The Fight’s Dying. Reminiscent of Mudvayne and Sevendust, the verse creates a very hypnotizing feeling, due to Lars Vegas’ voice and its great vibrato. On top there are these Northlane-esque grooves, which make this song enormously bouncy.

Dying is a good alternative metal song for the festival season, but even if there are no festivals happening this summer, the band will be able to bring you some festival vibes through your speakers!

Fight The Fight once again culminate their strengths of well-structured songs, the contrast in between soft and heavy passages, and their mischievously captivating, irresistible refrains with this single.

In Christianity, deliverance ministry refers to the activity of cleansing a person of demons and evil spirits in order to address problems manifesting in their life as a result of the presence of said entities and the root causes of their authority to oppress the person. The band states: “You can say that in many ways writing this album has been a path to set free our individual alter egos. These are all coming out in the lyrics during the album. It is not about cleansing but realizing. Always be true to yourself and everyone around you. Sometimes you have to let that beast out and here it is, a beast of an album!”

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*