Newsfeed

Behind The Horror, music news, Gabriel Alves, Luca Alves,

Behind The Horror - Outland

Behind The Horror is a metal band formed by brothers Gabriel Alves and Lucas Alves on guitar and drums. With the wind from their debut EP still strong under their wings, Modern Metal duo Behind The Horror prepare to release their first full length album – ‘Burn Up This Truth’. Their campaign of carnage will unleash its full wrath onto the world 08/10/2020 and will demonstrate the full power of Behind The Horror. The band released Outland, the perfect track to sow the seeds of anticipation and give the world a taste of what is to come.,

Gabriel Alves states, «A lot of our songs are conceived from long jam sessions, blasting out riffs, mashing them together and making them around until they fit. The inspiration for the Lyrics is a bit cliche but it was what I was living at that moment. Outland talks about a broken heart. When you have something, you don’t realize the value of it and you only get to know that when you have lost it, you discover how important that thing was, and you realize that You Are Not Prepared. Also cross-inspired by the phrase from Illidan Stormrage in the Iconic game, World Of Warcraft: The Burning Crusade – You Are Not Prepared».

The track Storm Rage,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*