Newsfeed

Vokodlok: With great storm of deception in our minds…

Vokodlok have a new track entitled The Weak and the band comments:

«We are born without any given path, faith, beliefs».

«All that is infused in us as we grow and by the time we are conscious we already have a great storm of deception in our minds».

The band Vokodlok is UrmuZ – vocals and GhiauR – guitars and Oracle’s Fury is the new EP released some weeks ago. Oracle’s Fury is inspired by the ancient Greek philosophy and the human feelings, the lyrical story takes the listener through the primordial aspects of fear and faith. The track In The Mind,

Hearing the call of damnation, four rebellious spirits, GhiauR, Strigoi, Blestemat and Claudiu, influenced by unholy music, joined the dark forces to be a part of the underground and formed the band Vokodlok in the beginning of year 2000. Soon after Freak took over the drums and the band released the demo Unchain The Wolf, which contains five tracks of aggressive Black Metal, inspired from the dark side of humanity and representing a hybrid between apocalyptic thoughts and soul tortures. The demo was released as MCD-gold by Beauty Of Pain Productions (Romania) and as a split tape, along with Bloody Harvest (Germany) by Axa Valaha Prod. (Romania) and Eclipse Of Life Promulgation Prod. (Germany).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*