Newsfeed

Beneath The Hollow: These guys have their collective sh*t together….

Beneath The Hollow - Whiskey Mistress

Today Rotted Brain will be re-releasing the bands latest effort Indoctrination and a  new video for the song Whiskey Mistress.

Chicago Metal juggernauts Beneath The Hollow officially announced their signing with Rotted Brain Records.

The news was confirmed by Rotted Brain Records Co Founder Tom Hooks. Tom said that «We are beyond stoked to work with Beneath The Hollow. This is the kind of band that labels fight over, tons of killer music already in the can and more almost ready to roll out. These guys have their collective sh*t together, non-stop work to get things done is a way of life for them. Having them join our family is going to be a great thing for all involved».

Guitarist Jesse DeGroot says «We are absolutely elated to be working with Rotted Brain Records” “To have a company like this recognize and find value in your art is an extremely gratifying experience. We couldn’t be more excited to be welcomed into this family; and we cannot wait to see what we can accomplish together».

The very good track Doom from the 2018 album Nihilist. The song featuring the very talented Todd Smith showcase what the band are able to deliver

Beneath The Hollow consist of: Jewell Yocum – Vocals, Jesse DeGroot – Guitar, Matt DeGroot – Drums and Dan Pacheco – Bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*