Newsfeed

Sin Savage: Builds towards a heavy ending…..

Sin Savage - Side By Side

Sin Savage releases their first new single Blinded By Light some weeks ag, and stated that two more will follow the coming months. Today the second single Side By Side was released.

Bandquote about this new single: «The idea for this song was to have a slower yet powerful rock song that builds towards a heavy ending».

Sin Savage brings a mix of old school heavy metal with roaring metal riffs and rhythmic you just can’t say no to! The lead singers raw voice manages to get your attention in no-time. The result is a blend of old and new hard rock and metal with some serious guitar work.

Sin Savage, is a Belgian heavy metal band, founded in 2019 by Zan Geeraerts, Jasper Vanderheyden, Vassili Golfidis and Andreas Timmerman. This foursome had gained a lot of experience in a number of earlier projects, but wanted to climb up the ranks and make Belgium great again! And so Sin Savage was born.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4902 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*