Newsfeed

Dead Lord: We will be part of the European Metal Festival Alliance…..

Dead Lords – Messin` Up

Of course over the years there have been many Dead Lords, but only one band from Stockholm with the name Dead Lord. Buckle up for the release of Dead Lord’s third single Messin’ Up from the upcoming album Surrender out worldwide on September 4th via Century Media Records. Watch the lyric video,

 «Here’s a lil’ rocknug o’suaveness for all us up-messers, wrong-steppers and hopeless cases. Remember, Rock now, cry later. Turn it up», states Dead Lord about the release.

The band states, «This coming Sunday, the 9th of August, we will be part of the European Metal Festival Alliance , where we will, indeed; rock some hot shit balls, melt faces and blow minds to the left and to the right».

It will be an early show, so make sure you stock up on bottomless Mimosas and baked beans for your brunch-time rockin’ session!

Yee-haw!

The album’s first single, Distance Over Time, was released last month digitally and as a 7″ EP.

Stockholm’s premium rock export Dead Lord unleash the second single, Evil Always Wins, from their upcoming fourth studio album, Surrender, out worldwide September 4th via Century Media Records. Watch the music video here,

«Behold another stew of rockness! This time we give you riffs that salute the rock and twin guitars designed especially to render your face extra molten. With Joseph Tholl handling the backing vocals for the ultimate peak in high pitch howling, we suggest you lean back and surrender to this crisp ear drum pounder, all while understanding that there is no use in resisting, cause Evil Always Win», states Dead Lord about the release.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*