Newsfeed

Repvblika: With unexpected majestic sax solo featuring Jørgen Munkeby….

Repvblika - Destrvktivism

The band Repvblika was formed in 2003, Repvblika embodies the decadence of postmodern society contaminated by the excess of reality of all vices of the human being. The sound is a bleak and desolate reflection of souls lost in the search of satisfaction, morbid thoughts of pleasure and death without discarding the disaster of ideological structures such as capitalism and monotheistic religions. MUSIKA ANOMALA .

Repvblika Avant Garde Black Metal agents from México, and the track Destrvktivism is a blackened, slow and dense song that shows the band´s newest production taking us to the guts of its darkest desires, never again to see light essence. Dark passages and an unexpected majestic sax solo featuring Jørgen Munkeby (Shinning) makes this song a must listen to anyone drawn to this darkened genre. This lyric video shows a multi – image display of accent words and rare footage creating a deep sense of wonder…Produced by Mick Kenney.

Repvblika is: Konspirator – Drums, I.O. – Guitars, E.Chaos – Guitars, AK – Bass and Ikannuna bg – Vocals.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*