Newsfeed

Poor Genetic Material: Complex, sophisticated, richly textured, yet, accessible compositions…..

Poor Genetic Material - Here Now

Poor Genetic Material are a symphonic prog band with their very own, unique style of complex, sophisticated, richly textured, yet, accessible compositions. I actually never before heard about the label QuiXote Music, but hey support the band Poor Gentic Material`s new and twelfth album Here Now. Poor Genetic Material are a German neo-progressive band with an exceptional lead singer from the UK in Philip Griffiths, whose father Martin Griffiths was the singer for Beggars Opera. In addition there are a fair amount of musician in Poor Genetic Material with link to the good German Folkprog band Autmnal Blossom. The track Note From My Younger Self,

The Line-up: Philip Griffiths (Alias Eye) – Lead & backing vocals, Martin Griffiths (Beggar’s Opera) – Lead vocals (5), Stefan Glomb (Autumnal Blossom) – Guitars, Philipp Jaehne (Autumnal Blossom) – Keyboards, Pia Darmstaedter (Autumnal Blossom) – Flute, Dennis Sturm – Bass and Dominik Steinbacher – Drums & backing vocals. The track The Garden,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*