Newsfeed

Decayed Flesh: Pure Mercyless Brutality…..

Decayed Flesh – Eternal Misery

Line-up Decayed Flesh: Lukman Robi Andika (Drums), Anggit Rizky (Bass And Vocals) and Wasis Setiawan (Guitar And Vocals). Decayed Flesh is an Indonesian Brutal Death Metal trio, and actually Indonesia have close to 2000 good metal band. Decayed Fleshhave unleashed their debut album Eternal Misery some weeks ago.

«Decayed Flesh take a wide spectrum of musical components and complimentary acts where it feels fresh, natural, and balls to the wall aggressive» – Metal Purgatory Media.

«This is what Death Metal should sound like. Pure Mercyless Brutality»- Daniel Van Der Broek Guitarist of Arsebreed / Disavowed.

Eternal Misery is brimming with intensity, detailed riffage, and powerful songwriting are brought to you by these vicious flesh eaters. The album contains 10 tracks of pure brutal death metal, reminding one of a past golden era. Recommend for fans of Deeds Of Flesh, Severed Savior and Inveracity.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*