Newsfeed

Gudars Skymning: Scientific exploration of a certain galaxy…..

The mighty Gudars Skymning is back with an earth-shattering magnum opus! Olycksfågel is Gudars Skymning’s 7th album. It’s a concept album about the star cruiser Olycksfågeln and its crew, at the end of their scientific exploration of a certain galaxy. The ship leaves a dead civilization behind and starts the long voyage to their own part of the universe after hundreds of years from home. First track from the coming album Olycksfågel by Swedish hard rock/blues rock veterans Gudars Skymning. The track Orions Schakaler,

Gudars Skymning enjoy to explorediffrent genres as prog, doom, hard rock, blues, folk etc, and in addition they often record their music in very few days and their album live in the studio to deliver the true vibe of the songs to the fans.

Tracklist: 01 Kaptenens Logg 02 En Annan Taverna 03 Stjärnbeströdda Hav 04 Röd Planet 05 Sandlös Öken 06 Frusen Sömn 07 Orions Schakaler 08 Med Djävulen I Hälarna 09 Ensam I Bräcklig Farkost 10 Monoliten Vid Rikets Gräns 11 Torn Av Glas.

 Line-up: Kenny-Oswald Dufvenberg – Vocals/Guitar Knut Hassel – Guitar Magnus Hasselstam – Bass Dennis Sjödin- Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*