Newsfeed

Walls Of Hate: Metal from San Pedro Sula…..

Walls Of Hate – Walls Of Hate

Today we give our Spanish readers a Spanish text for the first time in Permafrost’s history!

Español: Walls Of Hate es un proyecto personal de Antonio Peralta formado que debuta en el año 2020 con su lanzamiento del EP Walls of Hate. Éste proyecto busca expresar las ideas y los gustos musicales del músico sin limitante alguno. Para el EP debut grabado y masterizado en Alien Media Prods, se cuenta con la participación única de Juan Ayestas en vocales y en algunas letras.

Walls Of Hate is a personal music project founded by its only member Rizalde Antonio Peralta in San Pedro Sula, Honduras. The band was made to share the personal ideas and music influences of Peralta to the world. The self-titled debut EP Walls Of Hate released fourteen days ago. The album was recorded in Alien Media Prods studio and has the participation of Juan Ayestas in vocals and in collaboration with lyrics.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*