Newsfeed

Isiulusions: Reflects a fraction of the stylistic diversity of this four-piece…..

Isiulusions - I - Follow The Flow

On September 11th, the mysterious debut from Austria’s Isiulusions, I – Follow The Flow, will be released via Black Sunset / MDD.Today, the band is streaming the opening track Feeding On Grime at MDD’s Youtube channel:

 I – Follow The Flow will be released in digipak and will feature 13 songs with a playing time of just over one hour. Feeding On Grime reflects a fraction of the stylistic diversity of this four-piece, which features current and former members of bands such as Hellsaw, Groteskh, Nocturne and Irdorath. The album was produced by Christoph Klier at the Sound Delusion Studio in Carinthia.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*