Newsfeed

Vicious Circle: With brutality in its purest form…..

Vicious Circle - Unearthed Precision

New Jersey’s Vicious Circle brings their death metal brutality to the SubLevel Records Bandcamp family! Check out their latest EP release Unearthed Precision and their previous full length album The Art Of Agony available now in digital format at the SubLevel Records Bandcamp site. Also, be on the lookout for a remastered reissue of the band’s classic 1993 release Cryptic Void coming soon from SubLevel Records! The track Since Oblivion,

Vicious Circle is an unrelenting force…a steamroller of adrenaline. Since 1988, these New Jersey based legends have been churning out brutality with their own style of extreme musical purity. Never compromising and never bowing down to the norm. Brutality in its purest form!  The track The Pain Is The salvation,

Line-up: Brian Cook – Vocals, Vinny DiBianca – Guitar, Mel Leach – Bass and Ryan Hill – Drums. The track Killing Culture,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*