Newsfeed

Halixir: With Gothic Metal, Gothic Rock, Love Metal….

Halixir – I Am Still Here

Belarusian Gothic Metal band Halixir released their new single I Am Still Here.  The single was recorded at Core Of The Storm Records and mixed/mastered by Dmitri Sukhov and are from the upcoming album Of Destruction And Sorrow.

Lyrics:

I am Still Here

Let the days go by x3

Let the days go…

Time’s slipping through my fingers

Into the deepest sea

And I stop breathing in, just breathe out

There’s nothing I can give

Wind’s roaring in the distance

Drowning out the whisper of prayer

I’m calling through the darkness

To make sure that I’m still here

-Chorus-

Every raindrop

Cuts me as a razor blade

And blots me out

-II-

Although it would be honest

To give up this waiting game

I’ll take a moment and count to ten

Or count the cost (or it’s all the same)

No, it’s no good feeling sorry

About remembering I’m still here

Oh fair enough

You won’t find out what’s never been shared

-Bridge-

Winds are blowing hard

And make my each step feel like a long haul

Tempt me to turn back home

And leave the others to grow old

Halixir was formed in 2013 at Minsk, Belarus by Dmitri Sukhov (Vocals/Guitars). Soon after Irina Korolenja (Vocals), Igor Schafranski (Bass) and Valery Kajdak (Guitars) joined the band and the lineup was completed. In 2020 the band released their debut EP Magmatic Feelings. Halixiror is for fans of HIM, Lacrimas Profundere, To/Die/For, Hanging Gardens, Black Sabbath, My Dying Bride, Paradise Lost.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*