Newsfeed

The Wheelblocks: Heavily loaded with talent, attitude, and swagger……

The Wheelblocks – Aces High

The Wheelblocks is a so-called super group. The band featuring Chris Jericho (Fozzy), Nita Strauss (Alice Cooper), Phil Demmel (Vio-Lence, ex Machinehead), Johnny Christ (Avenged Sevenfold), and Josh V (Three 6 Mafia) have released a cover track, Iron Maiden’s Aces High featuring footage of each band member in quarantine.

«Once again in the middle of a pandemic, I had the honor of getting together with some amazing musicians to play a cover of one of my favorite band’s best songs!» exclaims The Wheelblocks singer Chris Jericho. «Aces High’ is not only one of the hardest vocals I’ve ever had the pleasure of singing in a studio, they were even harder to record while I was flying a fighter plane!  As a result, I think the power (slave) of this song fits perfectly into the hard rock world of today and I’m excited to see Aces High fly as high up the charts as the protagonist of the song itself!   So head up the runway, let off a shot burst and UP THE WHEELBLOCKS!».

 Chris Jericho has established himself as a multi-faceted talent with tens of millions of fans worldwide.  Jericho is the lead singer of the internationally successful rock band Fozzy, which will be releasing their eighth full-length album coming Spring 2021.  The pop culture icon is also one of the most recognized pro wrestlers, having built a world-renowned wrestling career, first with World Wrestling Entertainment and now with All Elite Wrestling (AEW).  Additionally, Jericho is the host of the widely popular Talk Is Jericho podcast, as well as The Rock Of Jericho weekly radio show on SiriusXM Octane.  He is also a four-time New York Times best-selling author, actor, and runs the entertainment news site Web Is Jericho.

Along with Jericho, The Wheel Blocks are heavily loaded with talent, attitude, and swagger. Nita Strauss, frequently on the covers of worldwide print magazines, has had a successful solo career and is the current touring guitarist for Alice Cooper. Phil Demmel rose to fame playing lead guitar in Machine Head between 2002 and 2018, making him their longest running member in that position.    Johnny Christ is bass player and fan favorite for powerhouse metal band Avenged Sevenfold.   Rounding out the lineup is Josh V, touring drummer for Three 6 Mafia.   

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*