Newsfeed

Midgard: With large number of ethnic instruments…..

Midgard – Tales Of Kreia

Tales Of Kreia is specifically written within a fantasy setting and every song is endowed with different moods while raising a variety of philosophical issues about life and death.

The album shows the diverse nature of Midgard, ranging from pure metal and to complex, multi-part compositions with the use of a large number of ethnic instruments. At its core, the entire album constitutes a single whole, as each composition illuminates one or another part of the universe which the album discusses. The track Horde,

This album will appeal to both fans of good groove and lovers of fast and melodic guitar riffs. In addition to this, there are not only growling vocals, but also quite a lot of clean vocals which add exceptional drama and complements, very harmoniously, the atmosphere of the fantasy world. However, this is not a sign of commercial trends, on the contrary, such elements on Tales Of Kreia are used to make a total connection of all the elements, in which Midgard actually unite the real metalheads. In any case, no description will truly give the listener an idea of what exactly the band put into their songs. Time to hear it for yourself! The track Velmehazerun Dolian,

There are actually at least 15 band with the name Midgard!

Track Listing:

01. Necromancer | 02. The Horde | 03. Velmehazerun Dolian | 04. The Ring | 05. Dworf King | 06. Keeper Of Freedom | 07. Reaper | 08. Elven Blade | 09. The Hunt | 10. Black Widow | 11. Ice Spirit

Midgard are:

Klym Apalkov – Vocals | Roman Kuznietsov – Guitars | Alexandr Kudryavtsev – Drums | Maxim Shatilo – Bass.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*