Newsfeed

Burial Remain: Really outdid themselves on this one…..

Burial Remain – Spawn Of Chaos

Burial Remains Old School Death Metal featuring members of Boal, Grim Fate, Fleshcrawl, Dimaeon and Disintegrate. After Burial Remains very promising debut album they really outdid themselves on this one. The Dutch death metal scene produced some killer albums over the last 30+ years but Burial Remain new album Spawn Of Chaos is definitely among the best. The track Slaves To The Cult,


High quality old school death metal with aggression, variety and even melody! Mixing and mastering was done by Jonny Pettersson and the amazing artwork by John Quevedo Janssen

Line-up: Danny Boonstra – Drums, Henk Zinger – Bass, Wim De Vries – Vocals/Guitar and Philippus Yntema – Guitar.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*