Newsfeed

Horrorwish: With massive and horrifying sound…..

Horrorwish - The Ghost Of Lady V

Horrorwish offers a dark, intriguing horror metal experience on the album No Place To Hide. That album features thirteen haunting metal songs, each one telling a grisly tale that sends shivers down the spine. The track The Ghost Of Lady V,

In the autumn of 2019, the Horrorwish project was created by Belgian musician/producer Gio Smet. He is known from other bands/projects such as Gitaron, Giotopia, Devil’s Desire and Sons Of The Migrator and collaborations with musicians such as Fabio Lione (Rhapsody), Ralf Scheepers (Primal Fear), Herbie Langhans (Avantasia) and Apollo Papathanasio (ex-Firewind), Gio Smet wanted to combine his passion for horror tales with dark and intriguing metal music. Thus, giving birth to something new and innovative within the metal scene. The title track No Place To Hide,

It’s hard to compare Horrowish! The guitars are dark, fat and fleshy. Together with a deep and monstrous bass guitar, it results in a massive and horrifying sound. The raw and uncut vocals fits the macabre tunes perfectly.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4269 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*